PRIJEM PRVAŠIĆA

Doček naših prvašića upriličen je u petak, 6.rujna 2019. u Auli naše škole. Na početku je sve nazočne pozdravila pedagoginja Magdalena Pranjković i prvašićima zaželjela sretan početak školovanja. Nakon toga su svi uživali  u priredbi koju su za prvašiće i njihove roditelje priredili učenici 2.do 5. razreda, a cijeli program prožet sinopsisom koji je pisala učiteljica Vanja Stipić-Maslić vodili su učenici Filip Domić i Nora Pranjković. Na kraju priredbe prvašići su uzbuđeno izlazili na binu pozdraviti se sa svojim učiteljicama Ankicom Jukanović i Ivonom Alagić s kojima su nastavili druženje u učionicama. Tu ih je čekalo iznenađenje koje su učiteljice pripremile za njih u vidu čestitki, slatkih paketića i balona. Svi su bili oduševljeni i uzbuđeni što su napokon dočekali početak nastave. Lijepo druženje se nastavilo do kraja nastave, kad su roditelji došli po svoju djecu koja su s osmijehom na licu otišla svojim domovima. 

Ankica Jukanović

 

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.