PREHRANA

U četvrtak 7. studenog 2019. godine, u Auli našeg Centra, održana je prezentacija o važnosti prehrane u današnjem vremenu. Patrik Čeko, učenik I. c odjela, na zanimljiv način je prikazao što predstavlja zdravu prehranu. Također je prezentirao rezultate dobivene anketom o prehrani koja se provela prošli mjesec među učenicima i djelatnicima Gimnazije. Ovim predavanjem se željela podići svijest o važnosti zdrave prehrane kao i o bolestima koje se mogu pojaviti kao posljedica loše prehrane.
Budući da se sljedeći tjedan, 14. studenog obilježava Svjetski dan dijabetesa, poslije prezentacije učenici i njihovi profesori mogli su provjeriti šećer, a i krvni tlak kod profesorice Marine Heraković i učenika Ivana Miškića, Barbare Blažević i Tomislava Furundžije.
Zahavljujemo se tajniku Crvenog križa Travnik, Danijelu Čakariću koji nam je omogućio mjerenje šećera i krvog tlaka, kao i drugim učenicima Eko – biološke sekcije koji su dali doprinos ovom predavanju.

Blaženka Matišić, mentorica Eko – biološke sekcije

PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.