DAN SIGURNIJEG INTERENTA

Dan sigurnijeg Interneta obilježava se 5. veljače 2019. godine. Na inicijativu Međunarodnog fonda solidarnosti – EMMAUS obilježavanje Dana sigurnijeg Interneta realiziralo se kroz natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola Bosne i Hercegovine, na temu sigurnosti na Internetu. Natjecanje se sastojalo od online kviza sa pitanjima vezanim za sigurno korištenje Interneta na kojem su sudjelovali članovi Vijeća učenika Gimnazije uz koordinaciju profesorice Blaženke Matišić i pedagoginje Žane Topalović Tomić. Sistem aplikacije za online natjecanja će generirati pobjednike kviza među učenicima koji su točno odgovorili na 80% i više pitanja i objaviti pobjednike i osvojene nagrade. Svi pristupi kvizu su kodirani, te će u cilju zaštite osobnih podataka učenika, pobjednici biti objavljeni pod jedinstvenim kodom i uz navođenje škole pobjednika na web stranici Centra za sigurni Internet u Bosni i Hercegovini.

Žana Topalović Tomić

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.