Dani općine Travnik

U našem gradu je 21. ožujka obilježen Dan općine. U odnosu na protekle dvije godine ovaj put se možemo pohvaliti s puno više sadržaja koji su bili bogati raznolikostima, počevši od sportskih natjecanja, kulturnih i zabavnih manifestacija, izložbi, nagradnih natječaja.
I učenici naše škole su bili učesnici u različitim aktivnostima pa ni rezultati nisu izostali.
Nogometni klub osnovaca naše škole je osvojio pehar za prvo mjesto, a nositelj pehara za najboljeg nogometnog igrača je učenik Marko Baltić, učenik 7. razreda.
Na natječaju za najbolje literarne radove posvećene svome gradu učenika razredne nastave treća nagrada je pripala učenici 5. razreda Ivani Barišić, dok je drugu nagradu osvojila učenica 5. razreda Jelena Dujić.
U kategoriji najboljih likovnih radova druga nagrada je pripala učenici 4. razreda Loreni Lukić.

Povodom Dana općine Travnik i učenici trećih razreda osnovne škole su posjetili Policijsku upravu i Vatrogasni dom gdje su im djelatnici pokazali kako se stavljaju lisice, kako funkcionira vatrogasno vozilo i kako se pripremaju za gašenje požara.

Slavica Andruščak

Pogledajte fotografije.

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.