Debata DIGITALNA OVISNOST

U srijedu, 2. 4. 2014. godine, Elči Ibrahim-pašina medresa u Travniku bila je domaćin 11. debate učenika srednjih škola iz Bosne i Hercegovine, a ovaj put na temu Digitalna ovisnost. Debata je bila podijeljena u dva dijela, na plenarni i grupnio dio, koji je bio podijeljen kasnije u dvije sesije sa temama Društvene mreže i Virtualni svijet. Na debati je sudjelovalo 19 škola iz cijele Bosne i Hercegovine, a po prvi puta, kao gosti promatrači, sudjelovali su i učenici KŠC-a "Petar Barbarić" Travnik (gimnazija). To su učenici Emra Brljak 3. c i Nikola Puđa 2. a i s njima prof. Anto Rajić. Na početku debate sudionike je pozdravio direktor medrese, mr. Dževdet Šošić, potom načelnik Općine Travnik, g. Admir Hadžiemrić te premijer SBK, g. Tahir Lendo, koji je debatu zvanično otvorio. Ova debata nije bila natjecateljskog karaktera, već su sudionici iznosili mišljenja i stavove, kao i statističke podatke i ankete.S ove debate ponijeli smo pozitivne dojmove koje su na nas ostavili debatanti, ali i domaćini ovoga susreta i koristimo prigodu da im se istinski, od srca, zahvalimo uz nadau se da ćemo dogodine i mi sudjelovati u pravom smislu.
Za dodatne informacije posjetiti Održana XI kantonalna debata.

Pogledajte fotografije

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.