KŠC „Petar Barbarić“ sveukupni pobjednik u Sarajevu

U subotu, 5. 4. 2014. god, u KŠC- u „Sveti Josip“ održani su XVII. po redu sportski susreti svih KŠC-a u BiH za osnovne škole. Natjecanje se odvijalo u nekoliko disciplina: stolni tenis, šah, mali nogomet i odbojka. Učenici našega Centra i ovaj su put postigli zavidne rezultate i to u stolnom tenisu, kako pojedinačno, tako i u parovima. Prvo mjesto su osvojili učenici Matej Palavra i Tijana Kafadar. U šahu su prvo mjesto osvojili učenici Petra Bilić i Ivan Rajić. U grupnim sportovima, točnije malom nogometu, ekipa KŠC „Petar Barbarić“ osvojila je treće mejsto, a u odbojci četvrto mjesto. Na kraju natjecanja kao najuspješniji Centar i sveukupni pobjednik proglašen je KŠC „ Petar Barbarić“ Travnik. Čestitamo!

Pogledajte fotografije

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.