MAJČIN DAN - Mia Vidović, III. a

Majčin dan je dan koji se slavi svake godine i posvećen je svim majkama na svijetu. Djeca moraju svojim majkama svaki dan iskazivati ljubav, a ne samo na ovaj dan. Moja mama je najbolja mama na svijetu. Ona me rodila, dala mi život, odgojila i pružila svu potrebnu ljubav. Majci trebamo uvijek biti zahvalni na svemu , posebno na podršci i ljubavi koju nam daje cijelog života. Čak i ako se ponekad posvađamo ili nam mama nešto ne dopusti, moramo znati da to radi zbog našeg dobra i naše sigurnosti. Svake godine u školi pravimo majkama čestitke za Majčin dan. Moja mama se uvijek obraduje kada joj poklonim čestitku i kada joj poklonim poljubac. Ja znam da me mama voli najviše na svijetu i da je spremna dati život za mene, moje sestre i brata. U njenom se zagrljaju osjećam zaštićeno. Nikada je ne bih mijenjala jer je za mene najbolja. Majka je jedna i nezamjenjiva.

Mia Vidović, III. a

Kategorija:

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.