Natjecanje iz Robotike

Danas je održano natjecanje iz Robotike u sklopu obilježavanja  Dana općine Travnik. Na natjecanju je sudjelovalo 10 učenika od četvrtog do devetog razreda naše škole. Natjecatelji su imali zadatak programirati robota da u određenom vremenu prijeđe putanju bez skretanja s iste. Prva tri mjesta učenika koji su bili najbrži i najbolji nagrađena su simboličnim ali vrijednim nagradama i diplomama, a ostali sudionici su dobili  zahvale na sudjelovanju. Prvo mjesto zauzeo je Marko Martinović koji je osvojio maksimalnih 100 bodova i ima najkraće vrijeme kretanja robota, drugo mjesto je pripalo Ivani Lučić- Jozak koja je također osvojila maksimalni broj bodova ali je sporije od Marka došla do cilja. Treće mjesto zauzela je Gabrijela Kafadar osvojivši ukupno 95 bodova. Ostali natjecatelji su osvojili kako koji 95 bodova ali sporije su stizali do cilja

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.