Novi Travnik: Natjecanje učenika iz matematike

U Osnovnoj školi “Novi Travnik” iz Novog Travnika, u subotu je održano kantonalno natjecanje iz matematike za učenike sedmog ( VIII/9) i osmog (IX/9) razreda osnovnih škola
Na natjecanju je sudjelovala 21 škola, odnosno ukupno 84 učenika, rekao je za Drukčiji portal Anto Maros, ravnatelj Osnovne škole 'Novi Travnik'.
Najbolji u kategoriji učenika sedmih razreda, bili su Ivan Martinović iz Žepča, koji je osvojio prvo mjesto, Kiseljačanka Eva Vidović na drugom, te učenica sedmog razreda osnovne škole iz Stojkovića Marijana Blaž na trećem mjestu.
U kategoriji osmaša, prvo je mjesto pripalo Bugojancu Luki Marjanoviću, druga je Eva Pilić iz Uskoplja, a treća Ana Pervan iz Ozimice.
KŠc „ Petar Barbarić“ također je sudjelovao u ovom natjecanju. Učenike su predvodile nastavnice Melisa Pružan i Jasmina Džaferagić. Učenici Ana Grebenar, Franjo Bokulić, Boris Skeledžija i Ana Lučić-Jozak, nisu uspjeli osvojiti prva tri mjesta, iako su pokazali dobre rezultate. Čestitamo im na sudjelovanju i želimo više sreće idući put!

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.