OSVOJENO TREĆE MJESTO

Povodom obilježavanja Dana općine Travnik u prostorijama Zavičajnog muzeja Travnik održano je natjecanje na temu "Koliko poznajem svoj grad?" 18. ožujka 2019. godine. Natjecanju je pristupilo po dvoje učenika iz sedam škola. Našu školu predstavljale su učenice Katica Barić i Sara Kelava u pratnji nastavnika Danijela Čakarića. Učenici su imali priliku u dvosatnoj šetnji Travnikom vidjeti sve znamenitosti grada i poslušati edukativno predavanje vodiča. Nakon šetnje učenici su pristupili natjecanju.

Najviše znanja o Travniku  pokazali su učenici Osnovne škole „Turbe“ koji su osvojili prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je učenicima Osnovne škole  „Travnik“, dok je treće mjesto pripalo učenicama naše škole. Učenicima koji su osvojili prva tri mjesta upriličene su novčane nagrade kao i pohvalnice.  

             

Katica Barić, 9.a 

 

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.