Posjet kinu

U listopadu, kako je i predviđeno  planirana je izvanučionična nastava u kino Ekran Zenica, učenika drugih, četvrtih i petih razreda. 30 listopada smo s velikim nestrpljenjem i dugim iščekivanjem krenuli put Zenice. U kino smo došli u predviđenom terminu i kupivši neizostavne kokice uživali u avanturističko- animiranom filmu Ferdinand. Inače Ferdinand je bik koji radije uživa u mirisu cvijeća nego u borbama s matadorom. Jako zabavan i interesantan crtani poučio nas je o prijateljstvu, toplini međuljudskih odnosa i praštanju. Nakon odgledanog filma kratko smo uživali u plesu i zabavi koji su organizirali djelatnici kina u suradnji s gradom Zenicom. Dječaci i djevojčice su se natjecali u okretanju hula- hopa osvojivši simbolične nagrade te su plesali limbo dok su im maskote animiranih likova držale prepreku. Puni pozitivnih dojmova sretno smo se vratili pred školu.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.