Susret petaša u KŠC- u „Sveti Josip“ Stup- Sarajevo

Učenici V.a i V.b razreda KŠC "Petar Barbarić" Travnik su,  sa svojom učiteljicom Anom Sivonjić i učiteljem Markom Kljakićem,  5.lipnja 2018.god. u 7:30, krenuli u posjet KŠC "Sveti Josip" Stup Sarajevo. Uzbuđeni i sretni stigli su na odredište gdje su ih velikog i otvorena srca primili vršnjaci - petaši i njihove učiteljice. Zajedničke igre i druženje pridonijeli su širenju prijateljstva među učenicima i djelatnicima Sustava katoličkih škola za Europu. Nakon druženja s vršnjacima, posjetili su Pionirsku dolinu i upotpunili i proširili svoja znanja onim što su vidjeli. Sretni, zadovoljni, ali i umorni stigli su u svoj grad oko 18 sati. Veliko hvala za ovaj prekrasan dan i druženje djeci i učiteljicama KŠC "Sveti Josip" Stup Sarajevo.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.