Povratak u školu

U novoj školskoj 2019./2020. godini, 2. rujna 2019. godine učenike Gimnazije dočekale su poruke dobrodošlice sa željom da i u ovoj školskoj godini dožive puno uspjeha, lijepih trenutaka, usvoje nova znanja i vještine za nastavak školovanja i život.

Na poseban način dočekani su učenici tri odjela prvog razreda kojima se u auli Centra obratila direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić riječima dobrodošlice. Učenike su također pozdravile pedagoginja Žana Topalović Tomić i psihologinja Klaudija Ribić koje su u suradnji sa njihovima razrednicama održale zanimljivu radionicu upoznavanja učenika međusobno, a sve s ciljem da svi učenici spoznaju da su induvidue sa svojim interesima, sposobnostima, talentima, vještinama, da ih trebaju razvijati, ali i da čine jednu cjelinu kao razredni odjel.

Svim učenicima i profesorima želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu.

Uprava Škole

 

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.