Donacija ruksaka i školskog pribora Osnovnoj školi od Udruge za humanitarni i održivi razvoj „Klik“

Početak nove školske 2019./ 2020. godine u našoj Osnovnoj školi započeo je posjetom predsjedateljice Općinskog vijeća Travnik Vlatke  Lovrinović i  članova Udruge za  humanitarni i održivi razvoj „ Klik“ Travnik. Udruga „ Klik“  donirala je socijalno ugroženim učenicima ruksake i školski pribor koji će im biti od velike pomoći. Donaciju u ime učenika  primio je direktor Osnovne škole Anto Rajić koji se u ime škole, ali i u ime učenika zahvalio na humanitarnoj gesti.

Članovi udruge ističu kao  važnost i cilj njihova rada doprinos razvoju lokalnih zajednica, sa posebnim naglaskom na humani i održivi razvoj kao i  unaprijediti suradnju, dijalog i djelovanje svih interesno-utjecajnih skupina u vezi razvoja i drugih pitanja od općeg interesa za lokalnu zajednicu.
 

Magdalena Pranjković

 

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.