PRVA NAGRADA PRIPALA ANDREI LOVRIĆ

Teritorijalna vatrogasna jedinica Travnik ove godine obilježava 140 godina postojanja i djelovanja u Travniku. Tim povodom  u suradnji sa svim osnovnim školama na području općine organizirali su natječaj za likovne i literarne radove na temu „Kad porastem biću vatrogasac“. Na njihovu adresu pristiglo je 100 likovnih radova i 40 literarnih radova. Učenica Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Osnovne škole Travnik, Andrea Lovrić uz mentorstvo Ivane Zekić, nastavnice hrvatskog jezika, osvojila je prvo mjesto i odličnu nagradu u vrijednosti od sto konvertibilnih maraka poklon bona Sport Vision.  Pohvalnice i nagrade su svečano uručene 29. 10. 2019. godine na Dan otvorenih vrata Teritorijalne vatrogasne jedinice Travnik. Ovim natječajem su vatrogasci  potvrdili i dali odličan primjer kako djecu motivirati i potaknuti na doprinos u obilježavanju ove manifestacije.

 

Ivana Zekić

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.