Naši animatori na susretu ministranata

Iako je školska 2018./2019. godina završila, članovi sekcije animatora i volontera i dalje su izuzetno aktivni. U četvrtak, 20. lipnja, petnaest članova sekcije animatora i volontera priredilo je animatorski program za ministrante koji su sudjelovali na susretu u našem Centru. Oko pedeset ministranata uživalo je u programu koji je posebno za njih pripremljen.

Naši animatori su kreirali "Mini Olimpijadu" koja se sastojala od osam postaja na kojima su se nalazili animatori koji su vodili igrice. Na svakoj postaji su ministranti, koji su unaprijed podijeljeni u timove, dobili mogućnost skupiti bodove. Osim zabave, ove igrice su odlične za razvijanje timskog duha, suradnje, kolegijalnosti i zajedničkog stremljenja prema uspjehu. Upravo su ove vještine naši animatori ovim programom razvijali među mladim ministrantima. Također, animatori su u radu s ministrantima radili na izgradnji fair-play-a i poštivanja pravila.

Na kraju su animatori proglasili pobjednički tim čime su uspješno završili ovogodišnji rad s ministrantima.

Alen Gudalo

LINK ZA PREGLED GALERIJE NA MOBILNOM TELEFONU

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.